avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in cazul in care in cadrul institutiei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in cazul in care in cadrul institutiei publice de ...

Buna ziua, in cazul in care in cadrul institutiei publice de stat nu exista la nivelul organizational ca functie de conducere decat functia de Director, cine va face propunerea pentru promovarea in grad daca la lege scrie ca se face de catre seful ierarhic si este aprobat de catre conducator. De asemenea in cazul personalului debutant conducatorul compartimentului in care urmeaza sa isi desfasoare activitatea salariatul debutant cine va intocmi propunerea catre Director.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 23 Mai 2023
Si pana la director nu mai exista niciun sef???
nu
In acest caz, chiar directorul poate face propunerea.
Nu poate numi prin decizie un coordonator de compartiment?
Se poate numi prin decizie un coordonator de compartiment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare personal contractual sabina84 sabina84 Am o nelamurire referitor la promovare personal contractual, si anume; Sunt bibliotecar la o comuna si am solicitat promovarea in grad profesional , de la ... (vezi toată discuția)
Trecerea de pe un post de contabil cu studii medii... pe unul de economist cu studii superioare marinchen marinchen Buna ziua ,as dori sa stiu care sunt pasii de transformare a unui post.intr-o institutie publica..din contabil cu studii medii..in unul de economist cu studii ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad personal contractual cristinacarina cristinacarina In cazul unui post de inspector de specialitate debutant, in ce grad imediat superior poate fi transformat?Trebuie parcurse toate etapele, adica transformare ... (vezi toată discuția)