avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie pentru titlul stiintific de doctor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie pentru titlul stiintific de doctor

Indemnizatie pentru titlul stiintific de doctor dobandit in 2023 in institutie publica. Ce reguli se impun?

Unui angajat cu functia de baza in institutia publica i se poate acorda indemnizatia pentru titlul stiintific de doctor incepand cu luna mai 2023 (titlu obtinut in aprilie 2023). Prin art. I, alin. (5) din OUG 168/2022, în anul 2023, începând cu data de 1 ianuarie, cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor, compensaţiilor, primelor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, solda lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se menţine cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna decembrie 2022, în măsura în care personalul ocupă aceeaşi funcţie şi îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii. Având în vedere că el nu a beneficiat în decembrie 2022 de indemnizatie, in ce cuantum dse acorda indemnizatia pentru titlu dobandit in anul 2023?

Ultima modificare: Joi, 18 Mai 2023
ana_reea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 18 Mai 2023
Da, i se poate acorda .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cuantum se acorda indemnizatia pentru titlul stiintific ... ana_reea ana_reea In ce cuantum se acorda indemnizatia pentru titlul stiintific de doctor dobandit in anul 2023? (950 lei sau 50 % din salariul minim aferent lunii decembrie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, posesorii de doctorat angajaţi la stat mai primesc ... Pacurar Andrada Pacurar Andrada Buna ziua, Posesorii de doctorat angajaţi la stat mai primesc sporul de doctorat? Cat este in prezent, 50% din nivelul salariului minim brut 3000 lei? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)