avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna! Dezincriminarea contrabanda art. 230 al. 3 din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna! Dezincriminarea contrabanda art. 230 al. 3 din legea 86/2006.. ...

Buna!
Dezincriminarea contrabanda art. 230 al. 3 din legea 86/2006..
Am fost condamnat în 2018 pt contrabanda cu țigări pe art de mai sus la 3 ani suspendare și plata prejudiciu în solidar la 140000 RON, mai sunt obligat sa plătesc prejudiul din dosar dacă sa dezincriminat infracțiunea pe care am condamnat?
Va mulțumesc!
Cu respect,
Lucian

Alte discuții în legătură

Contrabandă țigări. bună seara, sunt împreună cu soțul meu arestati la domiciliu ... Alli563 Alli563 Bună seara, sunt împreună cu soțul meu arestati la domiciliu de 4 luni și suntem acuzați pt contrabandă de tigari si aderare la un grup infractional ... (vezi toată discuția)
Efectele dezincriminarii asupra raspunderii civile Meggy2018 Meggy2018 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: ce se intampla cu raspunderea civila in cazul in care cineva este condamnat penal definitiv si dupa pronuntarea hotararii de ... (vezi toată discuția)
Stare de recidiva adi_p525 adi_p525 Ce sanse am la suspendare daca am comis fapta in stare de recidiva post executorie art.37 lit.b (vezi toată discuția)