avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara!! Dacă ma poate lamuri cineva, cum se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara!! Dacă ma poate lamuri cineva, cum se calculează ...

Bună seara!!
Dacă ma poate lamuri cineva, cum se calculează orele suplimentare în funcție de câte zile lucrătoare are luna și de salariul net.
Va mulțumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 19 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De exemplu, luna are 168 de ore lucratoare si salariatul presteaza 180 de ore in acea luna ... diferenta de 12 ore sunt ore suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salar orar Anaj Anaj Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR: 1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)
Plata ore sarbatoare legala MihaDanaa MihaDanaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o speta: Un angajat lucreaza in luna iunie 169 ore din care 24 sunt sarbatoare legala. Norma pentru luna Iunie este de ... (vezi toată discuția)