avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema intretinere

Buna ziua!
Am si eu urmatoarea problema: in luna februarie am avut de plata la intretinere in jur de 260 lei, platind la inceputul lunii martie. In luna martie a venit de plata in jur de 210 lei. La inceputul lunii aprilie am gresit suma, platind tot 260 ron deoarece in acele zile am avut o inmormantare in familie...Ieri a venit lista cu datorie 210 lei (suma corecta care trebuia platita) desi vorbisem cu mai mult de o saptamana inainte cu presedintele problema, ii dadusem extrasul de cont. Ieri am reusit sa iau legatura si cu administratorul ( un srl, numarul de tel nu este facut public de catre presedinte) care a zis ca nu gaseste plata desi i-am trimis pe email extrasul de cont. Daca nu doreste sa ma ajute ce pot face? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți cerere scrisa și apoi urmează judecata dacă nu rezolva.
Asociația o sa fie obligată sa va plătească și avocatul angajat.

București 2023
Degeaba ii dati extrasul dvs de cont . Se considera plata facuta atunci cand intra in contul asociatiei.
Multumesc pentru raspuns. Am vorbit iar astazi cu administratorul si si-a adus aminte ca a gasit plata in extrasul de cont :)
Cand platesc din aplicatie banii intra in cont instant.

vali m a scris:

Degeaba ii dati extrasul dvs de cont . Se considera plata facuta atunci cand intra in contul asociatiei.

Folosesc un program specializat? Va intreb pentru ca eu folosesc bloc-manager si, cand face cineva plata, se vede imediat.
Daca cineva plateste la banca, nu se vad banii imediat...nu mai spun ca nici eu nu fac extrasul decat la saptamana.

Alte discuții în legătură

Deblocare cont revolut zziizzuu zziizzuu Buna ziua, Cred ca marea majoritate dintre voi sunt relativ familiari cu aplicatia / serviciile / cardurile Revolut. In septembrie anul acesta am avut o ... (vezi toată discuția)
Problema cu cardul de cumparaturi mariaandreia mariaandreia Buna ziua . Am o problema care nu i gasesc explicatie si nici cei care sunt in masura nu mi au dat. In aprilie 2012 am activat un card de cumparaturi de 4170. ... (vezi toată discuția)
Plătesc întreținerea online dar figurez restanțieră. cum pot obliga administrația să-mi ia în considerare extrasul de cont care face dovada plății? Nes2j Nes2j Buna ziua, De mai bine de doi ani platesc intretinerea online intr-un cont deschis de Asociatia de Locatari,la CEC Bank. Pe motivul ca se sta mult la coada ... (vezi toată discuția)