avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deblocare cont Revolut
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deblocare cont Revolut

Buna ziua,

Cred ca marea majoritate dintre voi sunt relativ familiari cu aplicatia / serviciile / cardurile Revolut. In septembrie anul acesta am avut o vacanta de 2 saptamani in USA, timp in care am folosit constant cardul. Dupa revenirea in tara, la 2 zile contul meu a fost blocat si de atunci nu reusesc sa vorbesc cu nimeni legat de deblocarea lui. Imediat se implinesc 2 luni de cand eu nu mai am nici un fel de acces la banii de acolo si as vrea sa va intreb daca exista vreo institutie sau un proces prin care sa fac o plangere sau sa-i dau in judecata. In cont momentan sunt in jur de 2000euro.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: zziizzuu , utilizator 13:33, 18 Noiembrie 2019
Nu v-au cerut sa demonstrati provenienta sumelor de bani tranzactionate in timpul vacantei?
Le trimiteti ce va solicita si se deblocheaza contul imediat, cel putin la mine asa a fost.
Ba da, cu ajutorul unui cod de pe extrasul de cont. Am pus codul in aplicatia, am primit OK-ul, dar contul e in continuare inaccesibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat ... Robi220 Robi220 Am adăugat banii pe revolut cu cardul de brd și banca a blocat cardul nu știu care este motivul, am contract uzufruct viager cu întreținere, se poate ... (vezi toată discuția)
Propire indemnizatie crestere copil ancami ancami Am aflat astazi ca mi s-a blocat o suma pe care o aveam restanta la un credit din contul unde primesc indemnizatia pentru cresterea copilului. Pe extrasul de ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri in sarcina si lauzie ( indemnizatie maternitate) cristinapetria cristinapetria Am nevoie de consiliere si indrumare in urmatoarea problema: In urma ca 2 saptamani mi s-a blocat contul de salariu in care mi s-au virat banii pentru perioada ... (vezi toată discuția)