avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am un vecin care a pus tarcul cainelui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am un vecin care a pus tarcul cainelui langa gardul ...

Buna ziua,
am un vecin care a pus tarcul cainelui langa gardul meu la 4 m distanta de dormitor si miroasa ingrozitor, care este distanta legala
legal nu e prevazut, mergeti la vecin si vb cu el sa il mute sau sa curete.
va puteti plange la dsp.
Ultima modificare: Vineri, 19 Mai 2023
gi-jane2, moderator
Multumesc, dar am vorbit cu vecinu si nu vrea sa faca nici macar curat, miroase ingrozitor, am fost si la dsp si au zis ca nu au lege pt caini si pisici, au zis sa ma duc la politia locala, am fost si la politia locala si mi-au zis sa timit o sesizare pe mail-ul primariei,
Sesizati oficial directia corp control din primaria teritoriala
Multumesc frumos,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte proprietatile ... maria1956 maria1956 Vecinul din fata casei langa gardul ce desparte proprietatile a facut cusca pentru caine asezata pe beton.O parte din dejectiile cainelui se scurg la noi in ... (vezi toată discuția)
Reglementari animale - asociatia de propietari alextitaus alextitaus Buna ziua, Avem pe scara o problema cu o doamna cu multi caini si pisici (zgomot, miros). Dupa nenumarate sesizari, fara succes, as dori sa incerc o ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de casa a unei custi de caine ReIn ReIn Buna ziua. As dori sa ma sfatuiti cu o problema. Am facut o plangere celor de la Directia Sanitar Veterinara impotriva vecinului care a amplasat cuşca ... (vezi toată discuția)