avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Donatii, sponsorizari deductibile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Donatii, sponsorizari deductibile

Cheltuielile cu donatiile prin sms se pot deduce din impozitul pe profit impreuna cu sponsorizarile, in limita a 0,75% din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 16:53, 19 Mai 2023
cele din sms nu pt ca aveti nevoie de contract .
Codul Fiscal art 25 :
".... doar dacă beneficiarul sponsorizării este înscris, la data încheierii contractului, în Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, potrivit alin. (41) "

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cat se poate redirectiona din impozitul pe profit ... ionela11 ionela11 Buna ziua, Cat se poate redirectiona din impozitul pe profit al unei firme catRe o asociatie?....doar prin contract de sponsorizare se poate face nu?....ce ... (vezi toată discuția)
In anul 2021 s-a facut sponsorizare in valoare de 149.000 lei ... Naocamconstruct123 Naocamconstruct123 In anul 2021 s-a facut sponsorizare in valoare de 149.000 lei pe mai multe asociatii. Soc. vrea sa repartizeze 20% din impozitul pe profit, doar pt una din ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare fefe48 fefe48 buna dimineata....daca Legea nr. 32/1994, legea sponsorizarii, este in vigoare as dori sa aflu ce avantaje are o companie care sponsorizeaza un act de ... (vezi toată discuția)