avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , am o intrebare avem un angajat care aduce ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , am o intrebare avem un angajat care aduce o factura ...

Buna ziua , am o intrebare avem un angajat care aduce o factura de servicii medicale in valoare de 25.000 Ron are o interventie chirurgicala la un spital privat si suma respectiva suporta angajatorul . Intrebarea este cum inregistrezi factura si suma respectiva trebuie sa includ in calcul salarial la saraiatul respectiv si sa calculezi contributiile ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 20 Mai 2023
Servicii medicale suportate de angajator. Cum se inregistreaza aceste cheltuieli?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare speta servicii medicale Nicoleta.L Nicoleta.L Buna seara. Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea situație, și să îmi spuneți daca dumneavoastră considerați că aș avea câștig de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În data de 12/01 am fost internată cu băiețelul ... CristinaNico CristinaNico Bună ziua! În data de 12/01 am fost internată cu băiețelul în spitalul Regina Maria din Brașov pentru o intervenție chirurgicală. Am semnat o ofertă ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli medicale IonNicolae33 IonNicolae33 Buna ziua, Sunt asigurat CAS si as dori sa stiu daca as putea recupera cheltuielile medicale facute in urma unei interventii chirurgicale si internare intr-o ... (vezi toată discuția)