avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Esti vinovat cand o masina se opreste in carligul de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Esti vinovat cand o masina se opreste in carligul de tractare ...

Esti vinovat cand o masina se opreste in carligul de tractare al masinii tale? Si cat platesc asigurarile la o culpa comuna, 50%pt fiecare dintre vinovati?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:27, 21 Mai 2023
Soferul masinii din spate care a lovit masina din fata dotat cu carlig de tractare ,este vinovat pentru ca nu a pastrat distanta intre vehicule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident 4 masini implicate Bogdanm33 Bogdanm33 Buna ziua, Va rog frumos sa imi dati un sfat. In timp ce conduceam auto, conducatorul auto din fata mea a franat brusc, deoarece, a spus ca si in fata lui ... (vezi toată discuția)
Accident rutier -victima pasager nucu26 nucu26 care sunt pasii posibili in cazul unui accident rutier in care victima este pasagerul care a beneficiat de serviciile upu,se poate repara masina cu asigurarea ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit de autoturismul din fata mea in timpul manevrei de mers inapoi huston huston Tamponarea s-a petrecut pe o alee intre blocuri, eu eram la volanul masinii personale, oprita in spatele altei masini pe care o gasisem astfel pe acea ... (vezi toată discuția)