Este temeinica hotararea agentului constatator
Daca analizati responsabil succesiunea de evenimente urmeaza sa contatati ca s-au petrecut mai multe evenimente rutiere,la distanta de timp,generate de neatentie si nepastrarea distantei intre vehicule aflate in miscare
am franat dar nu am reusit sa evit atingerea auto din fata mea.
Daca pastrati distanta necesara evitarii oricarui eveniment rutier ,daca aveati viteza redusa ,aveati posibilitatea sa evitati evenimentul
Dar ma framanta urmatorul lucru: de ce eu treb sa imi platesc ce mi s-a stricat la fata masinii
Ati fost gasit vinovat de nepastrare distanta fata de vehiculul care circula in fata dv
Expertiza tehnica se poate realiza in termen relativ scurt,conditionat de bagajul de activitate al expertului pe care il solicitati sa execute expertiza
Indiferent de concluziile expertizei tehnice referitor la prejudiciile existente la masina dv,
acestea au fost cauzate de neatentie,nepastrarea distantei,viteza,etc,respectiv culpa dv
De ce politistul a acceptat varianta cea mai usoara , adica sa faca 2 procese verbale unu pt mine si altu pt cel care m-a lovit in spate?
Agentul constatator a incheiat 2 procese verbale,deoarece dv ati lovit masina din fata,iar la un interval precizat de dv de
2 sec,soferul din spate v-a lovit pe dv,respectiv au fost 2 evenimente rutiere distincte,in care atat dv cat si soferul din fata nu ati pastrat distanta necesara evitarii oricarui pericol,nu ati avut viteza sa puteti frana ,etc,etc