avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In ce cusntum se acorda indemnizatia pentru titlul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In ce cusntum se acorda indemnizatia pentru titlul stiintific ...

In ce cusntum se acorda indemnizatia pentru titlul stiintific dobandit in 2023? Cunosc continutul art. din OUG 168, care spune ca in anul 2023, cuantumul indrmnizatiei este la nivelul lunii decembrie, insa daca e dobandit in 2023, nu avea in decembrie. Teoretic, conform OUG anterioare, indemnizatiile, sporurile, etc, au fost plafonate la salariul minim din 2018, adica, 1900.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 20 Mai 2023
Se aplica in cuantumul stabilit de lege , daca e dobandit in 2023 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cuantum se acorda indemnizatia pentru titlul stiintific ... ana_reea ana_reea In ce cuantum se acorda indemnizatia pentru titlul stiintific de doctor dobandit in anul 2023? (950 lei sau 50 % din salariul minim aferent lunii decembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru titlul stiintific de doctor ana_reea ana_reea Indemnizatie pentru titlul stiintific de doctor dobandit in 2023 in institutie publica. Ce reguli se impun? Unui angajat cu functia de baza in institutia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte ... petronela ionescu petronela ionescu buna ziua sunt medic si am obtinut titlul de doctor in stiinte in 2008 si imi desfasor activitatea in domeniul in care am doctoratul De la spital primesc ... (vezi toată discuția)