avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcare privată întreprindere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcare privată întreprindere

Buna seara,
Sunt curios , dacă mi-am găsit mașina avariată în parcarea întreprinderi unde lucrez și nu am cunoștințe despre cine ar fi făptașul aș putea trage la răspundere firma?
Precizez că este parcarea angajaților și nici o cameră de supraveghere nu bate spre parcare.
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 Mai 2023
Jam1994, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jam1994 , utilizator 00:06, 22 Mai 2023
sunteti obligati sa parcati acolo?

adriandimitriu a scris:

sunteti obligati sa parcati acolo?

Acolo lucram, cea mai apropiată parcare este la un supermarket la cel puțin 1km.
Doar in acea parcare avem dreptul.
Mai sunt două parcări speciale pentru inginerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de furt/distrugere oprita cristinaluciana cristinaluciana Buna ziua, Ieri seara, am observat ca prietenului meu ii umbla cineva la masina, omul fiind coborat de pe locul din dreapta a unei masini parcata in spate. ... (vezi toată discuția)
Zgarierea unei masini in parcare winston_red winston_red Buna ziua! Un catatean major de o idiotenie crasa a zgariat masina parcata in spatele propriei masini. A facut asta dupa ce \\\\"s-a asigurat\\\\" ca nu ... (vezi toată discuția)
Blocarea roților autoturismelor în parcarea kaufland Laurwentiu Laurwentiu Buna seara!Este legala blocarea rotilor autoturismelor in parcarea Kaufland si perceperea unei taxe pentru deblocare?La intrare in parcare exista niste panouri ... (vezi toată discuția)