avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Balcoane dărâmate! Bună ziua, Vă rog aș dori o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Balcoane dărâmate! Bună ziua, Vă rog aș dori o îndrumare ...

Balcoane dărâmate!
Bună ziua,
Vă rog aș dori o îndrumare în legătură cu ceea ce se întâmplă la anveloparea blocului.
Nu vreau sa schimb termopanele, dar
administratora ne-a anunțat că va fi demolată partea exterioara a balconului, lucru ce nu îl doresc, având în vedere îmbunătățirile aduse acestuia: parchet, rigips, termopan de calitate etc. Vă rog, care sunt pașii de urmat pentru a evita acest lucru?
Menționez că nu știu să se fi făcut vreo expertiză a blocului, administratora nu poate fi contactată și nici președinta care nu locuiește în bloc.
Vă mulțumesc anticipat pentru orice răspuns.
Ultima modificare: Luni, 22 Mai 2023
reli.dragan@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: reli.dragan@yahoo.com , utilizator 17:51, 26 Mai 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca multumiti anticipat, asteptati raspunsul, nu deschideti mai multe postari pe acelasi subiect. Altfel voi sterge si aceasta postare.
Partea exterioara a balconului reprezinta parte comuna asociatia de proprietari fiind exclusiv responsabila pentru asigurarea starii tehnice Pentru crestrerea eficientei energetice a imobilelor d elocuit in comun este necesar ca sa fie utilizate pe intreaga suprafata materiale cu aceleasi caracteristici si performante tehnice

ynocentta a scris:

Partea exterioara a balconului reprezinta parte comuna asociatia de proprietari fiind exclusiv responsabila pentru asigurarea starii tehnice Pentru crestrerea eficientei energetice a imobilelor d elocuit in comun este necesar ca sa fie utilizate pe intreaga suprafata materiale cu aceleasi caracteristici si performante tehnice

Buna ziua,
Mulțumesc pentru răspuns.
Aș vrea să vă întreb ce se poate întâmpla în caz că plec de acasă până la sfârșitul lucrărilor?
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare bloc nastaseelena2000 nastaseelena2000 bunaziua,in legatura cu reabilitarea blocului meu,am refuzat daramarea balconului balconul din spate find inchis si cel din fata find inchis chiar in ... (vezi toată discuția)
Salut! blocul meu e in proces de reabilitare termica, iar recent ... BlaconulMeu BlaconulMeu Salut! Blocul meu e in proces de reabilitare termica, iar recent am intrat intr-un conflict cu echipa de constructie. Acestia doresc sa fie golite ... (vezi toată discuția)
Demolarea balconului in vederea reabilitarii Mande cristina Mande cristina Buna ziua, sunt proprietara unui imobil situat langa mall vitan, bloc care momentan se reabilitează. Reabilitarea consta si in demolarea balcoanele, mai ... (vezi toată discuția)