Buna ziua! Adresez această întrebare în calitate de director de școală, care este pus într-o situație delicată. Cu sufletul, sunt grevistă. Legal, nu am cum să fac grevă. DAR problema mare este că ar trebui să suspend contractele de muncă pentru 44 de angajați din toate categoriile (didactic, didactic-auxiliar și nedidactic), adică să operez în platforma Revisal. DACĂ fac acest lucru, oamenii vor avea întreruptă vechimea (cu consecințe asupra înscrierii la grade și, poate, și a pensionării). Codul muncii (link cu Revisal) și Legea Dialogului Social se (cam) contrazic cu privire la suspendarea contractului de muncă. Pe de altă parte, oamenii au scris în condică „Grevă”, deci nu pot fi plătiți. Nu știu cum să procedez, astfel încât să fie și bine, și legal... Puteți să mă ajutați, vă rog?
Art. 51 C.mun.
(1) Contractul individual de munca poate fi suspendat din initiativa salariatului, in urmatoarele situatii:
...
f) participarea la greva;
....
Legea 367/2022
Art. 160
(1) Pe toată durata participării la grevă contractul individual de muncă sau raportul de serviciu al angajatului/ lucrătorului, după caz, se suspendă de drept.
...
Doua acte normative care reglementeaza suspendarea , unul o prevede facultativa , altul o prevede de drept.. intrucat Legea 367/2022 are caracter de norma speciala , se aplica inaintea prevederilor Codului Muncii.