avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sunt minoră și vreau să mi deschid o tarabă la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sunt minoră și vreau să mi deschid o tarabă la diferite evenimente.

Sunt minoră și vreau să mi deschid o tarabă la diferite evenimente care se petrec în oraș. Este posibil? O sa am nevoie de părinți să se implice în acte? Cât ar costa? Dacă nu se poate, pot sa fac actele pe numele părinților și să vând eu?
Țin să precizez că la acea taraba vând bijuterii handmade
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:23, 24 Mai 2023
Daca sunteti minora,obligatoriu este necesar acordul parintilor dv
Pentru vanzare bunuri la taraba,initial trebuie infiintata persoana juridica,acordare cod CAEN aferent bunuri comercializate,documente avize provenienta bunuri comercializate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sau nu un inventar al marfurilor expuse pt vanzatorii in regim ambulant iubiritza iubiritza buna ziua, am o II. confectionez si comercializez bijuterii ( hand made). o cunostinta care lucreaza in politie mi-a spus ca daca merg in targuri sa vand ... (vezi toată discuția)
Coduri caen vanzare produse handmade alisamon alisamon Doresc sa deschid un magazin in care sa vand exclusiv obiecte handmade .Aici ma refer la bijuterii, obiecte de decor , mobilier, haine , posete etc .Va rog sa ... (vezi toată discuția)
2025 cod caen srl pentru realizarea de bijuterii handmade DiandraToc DiandraToc Bună ziua! Vreau să-mi deschid un srl la care vreau să trec la coduri caen secundare și ceva legat de realizare de bijuterii handmade, uneori folosind ... (vezi toată discuția)