avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare abonament sala pentru angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare abonament sala pentru angajati

Abonamentul la sală acordat, de firmă, angajaților, neimpozabil și deductibil - Legea 34/2023
Ma poate ajuta cineva cu normele aplicative ale acestei legi pentru a putea aplica pentru acest beneficiu. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 23 Mai 2023
Vedeti daca va este de ajutor
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sala fitness pentru angajati 32Petru 32Petru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfat contabil pentru urmatoarea problema. Firma doreste sa ofere angajatilor sai abonamente pentru fitness. La ce articol ... (vezi toată discuția)
Buna va rog frumos puteți să-mi spuneți dacă intrat legea ... Lazin Ecaterina Lazin Ecaterina Buna va rog frumos puteți să-mi spuneți dacă intrat legea de pensia de urmaș cu ajutorul lunar de 25 la sută după soț Va multumesc (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns Insider33 Insider33 Abonamentul de tren este cheltuiala deductibila ? Eu sunt angajatul si poate scot ceva de la angajator ca ma costa 230 lei lunar :( Daca da, va rog sa imi ... (vezi toată discuția)