avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Situatia mea este urmatoare , eu si fostul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Situatia mea este urmatoare , eu si fostul logodnic ...

Buna ziua,

Situatia mea este urmatoare , eu si fostul logodnic am contractat un credit ipotecar (eu fiind codebitor ) , iar la acest moment mi se refuza accesul in acest domiciliu cu copilul minor ( acest ap este la periferie si dansul a sugerat sa ne luam chirie o perioada ,iar la un moment dat ne a parasit si s a reintors la acel ap unde noua nu ne este permis accesul).

Va rog sa m spuneti care sunt pasii legali de urmat in aceasta situatie ...tin sa mentionez ca eu am platit rezervarea plus ca platesc creditul de nevoi personale cu care am platit avansul , el ramanand cu ipotecarul).

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:20, 23 Mai 2023
Buna ziua, trebuie analizate contractele. Daca nu figurati ca proprietar ci doar ca si coplatitor, nu aveti niciun drept cu privire la imobil. In aceasta situatie, puteti doar sa ii cereti contravaloarea a ceea ce ati platit pana in prezent pentru achizitia imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu avem avansul pentru locuință. Alecsa939 Alecsa939 Bună seara. Eu și logodnicul meu nu avem banii de dat în avans pentru achiziționarea unui apartament. Ne-am hotărât ca eu să fac un împrumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)