Situatia mea este urmatoare , eu si fostul logodnic am contractat un credit ipotecar (eu fiind codebitor ) , iar la acest moment mi se refuza accesul in acest domiciliu cu copilul minor ( acest ap este la periferie si dansul a sugerat sa ne luam chirie o perioada ,iar la un moment dat ne a parasit si s a reintors la acel ap unde noua nu ne este permis accesul).
Va rog sa m spuneti care sunt pasii legali de urmat in aceasta situatie ...tin sa mentionez ca eu am platit rezervarea plus ca platesc creditul de nevoi personale cu care am platit avansul , el ramanand cu ipotecarul).
Buna ziua, trebuie analizate contractele. Daca nu figurati ca proprietar ci doar ca si coplatitor, nu aveti niciun drept cu privire la imobil. In aceasta situatie, puteti doar sa ii cereti contravaloarea a ceea ce ati platit pana in prezent pentru achizitia imobilului.
Se poate muta ipoteca?
tumi
buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)