avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu avem avansul pentru locuință.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu avem avansul pentru locuință.

Bună seara.
Eu și logodnicul meu nu avem banii de dat în avans pentru achiziționarea unui apartament. Ne-am hotărât ca eu să fac un împrumut de nevoi personale, iar el să aplice pentru un credit ipotecar.
Întrebarea mea este: cum facem să avem amândoi dreptul de proprietate asupra viitorului imobil? Voi putea fi și coplatitor/codebitor făcând creditul de nevoi personale? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alecsa939 , utilizator 17:10, 10 Ianuarie 2017
Coplatitor/codebitor la creditul ipotecar, că nu am specificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, situatia mea este urmatoare , eu si fostul logodnic ... imoldoveanu imoldoveanu Buna ziua, Situatia mea este urmatoare , eu si fostul logodnic am contractat un credit ipotecar (eu fiind codebitor ) , iar la acest moment mi se refuza ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la credit de nevoi personale iliana105 iliana105 Buna seara,am si eu o intrebare la toti cei care stiu sa imi raspunda:fratele meu vrea sa faca un credit de nevoi personale cu valoare ipotecara la BCR ,insa ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare imobil pansii pansii Buna seara, Intentionez sa achizitionez un imobil prin credit bancar. Plata avansului se face printr-un antecontract. Intrebarea mea este daca pe acest ... (vezi toată discuția)