Bună ziua,Anul trecut în iunie am luat un blitz în germania si am depasit viteza cu 42 de km/h.am platit amenda cand mi a venit fisa acasa dar nu specifica nimic de permisul auto,in schimb am plecat in romania pe data de 15 decembrie si m am intors pe 8 ianuarie,fix cand am intrat in germania pe 8 ianuarie am luat alt blitz,in aceasi zi cand am ajuns am gasit o fisa in care specifica ca trebuie sa mi predau permisul auto,am fost si l am predat,l am si intrebat pe domnul politai de acolo daca este vreo problema dar mi a spus ca nu este nici o problema,eu trebuie sa platesc amenda si pentrul blitzul acela dar in rest nimic..Acum a venit poolitia la mine la casa si mi a lasat o fisa in care se specifica ca eu am condus fara permis in data de 8 ianuarie..Este o greseala?ce mi se poate intampla?
Tin s amentionez ca permisul meu a stat la ei o luna de pe 16 ianuarie pana pe 16 februarie
Permis suspendat!
FlorinMhi
Buna ziua, intrebarea mea e.in felul următor! Un coleg de munca a fost prin cu masina pe care o conduc eu zi de zi si a fost prins de blitz cu \"n\" km peste ... (vezi toată discuția)