avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua,Anul trecut în iunie am luat un blitz în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua,Anul trecut în iunie am luat un blitz în germania ...

Bună ziua,Anul trecut în iunie am luat un blitz în germania si am depasit viteza cu 42 de km/h.am platit amenda cand mi a venit fisa acasa dar nu specifica nimic de permisul auto,in schimb am plecat in romania pe data de 15 decembrie si m am intors pe 8 ianuarie,fix cand am intrat in germania pe 8 ianuarie am luat alt blitz,in aceasi zi cand am ajuns am gasit o fisa in care specifica ca trebuie sa mi predau permisul auto,am fost si l am predat,l am si intrebat pe domnul politai de acolo daca este vreo problema dar mi a spus ca nu este nici o problema,eu trebuie sa platesc amenda si pentrul blitzul acela dar in rest nimic..Acum a venit poolitia la mine la casa si mi a lasat o fisa in care se specifica ca eu am condus fara permis in data de 8 ianuarie..Este o greseala?ce mi se poate intampla?
Tin s amentionez ca permisul meu a stat la ei o luna de pe 16 ianuarie pana pe 16 februarie
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:28, 23 Mai 2023
Consultati un avocat din Germania, cei de acolo stiu prevederile codului rutier respectiv, aici nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, locuiesc și muncesc în germania iar acum câteva luni ... 78Alexandru 78Alexandru Bună, locuiesc și muncesc în Germania iar acum câteva luni bune am depășit limita de viteză cu 42 iar permisul mi-a fost suspendat pe termen de o lună ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat! FlorinMhi FlorinMhi Buna ziua, intrebarea mea e.in felul următor! Un coleg de munca a fost prin cu masina pe care o conduc eu zi de zi si a fost prins de blitz cu \"n\" km peste ... (vezi toată discuția)