avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună, locuiesc și muncesc în Germania iar acum ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună, locuiesc și muncesc în Germania iar acum câteva luni ...

Bună, locuiesc și muncesc în Germania iar acum câteva luni bune am depășit limita de viteză cu 42 iar permisul mi-a fost suspendat pe termen de o lună dar eu nu l-am predat. Termenul de predare era până în luna august, iar azi am luat iarăși un blitz, ce se poate întâmpla și ce ar trebuii să fac?
Cel mai recent răspuns: 78Alexandru , utilizator 20:27, 27 Noiembrie 2024
În Germania s-au întâmplat faptele sau în România?
Germania

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

În Germania s-au întâmplat faptele sau în România?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,anul trecut în iunie am luat un blitz în germania ... Ionut53 Ionut53 Bună ziua,Anul trecut în iunie am luat un blitz în germania si am depasit viteza cu 42 de km/h.am platit amenda cand mi a venit fisa acasa dar nu specifica ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
Ce mi se poate intampla in urmatorul caz Madalin Vintila Madalin Vintila Pe data de 01.04.2009 am avut de facut un drum in interes de serviciu la Bacau. In drumul meu spre Bacau am avut nesansa sa fiu prins prin localitate cu viteza ... (vezi toată discuția)