avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reechilibrare grafic rambursare.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reechilibrare grafic rambursare.

Buna. Am un credit la prima casa ,la cei de la Raiffeisen Bank. As dori sa stiu daca se poate face ceva în legătură cu scadentarul, daca se poate reechilibra. Platesc sold principal suma de 310 ron și dobânda platesc suma de 1163 ron.
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
cr15t1, utilizator

Alte discuții în legătură

Credite bancare Minca Marinel Minca Marinel Am un credit in euro, la Raiffeisen BANK si vreau sa-l achit anticipat ( un an ). Se recalculeaza dobanda sau este valabila cea din scadentarul reactualizat? ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturile in care efectuez plati - platesc rate - andreeabs andreeabs Buna ziua, Am luat un credit de necoie personale de la Europe Credit Bank pe care nu am reusit sa il mai achit cu ratele la zi. Ca urmare, am fost executat ... (vezi toată discuția)
Verificare sold comunicat de firma de recuperare viomari viomari Buna ziua, Am tot solicitat firmei de recuperare sa-mi puna la dispozitie soldul ptr recuperarea creantei,dar aceștia refuza.Desi plătesc de 5 ani rate ... (vezi toată discuția)