avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Lucrez ca ambulantier la serv.ambulanta timis din 1996 avind peste 20 de ani vechime ca sofer.Imi puteti spune care va fi incadrarea mea dupa noua lege?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 09:05, 27 Ianuarie 2010
Ambulantier , gradatia 5 , coeficient 2.00 .
In anul 2010 nu se aplica insa coeficientii de ierarhizare .
Salariul de baza de la 1.01.2010 va fi compus din salariul din decembrie+spor vechime+salar merit+spor preventie+cota parte lunara din prima de stabilitate. Sporurile si celelealte plati se calculeaza la salariul lunii decembrie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare....nebuloasa din 01.01.2010 bugetar 4 bugetar 4 Daca de la 01.ianuarie 2010 aplicam art.12.alin.3 in conformitate cu art.30 alin.5... [b]fara a fi utilizati coeficientii de ierarhizare prevazuti in anexele ... (vezi toată discuția)
Grade aferente salariilor din institutiile publice kp_laura kp_laura am citit legea 330/2009 si am o nelamurire : cine stabileste si pe ce criterii se face departajarea celor trei grade de salarizare ale personalului cu studii ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza si sporul de vechime nicolas1982 nicolas1982 va rog sa imi spune-ti daca sporul de vechime, conform legi 284/2010, face parte din salariul de baza si daca da atunci cum se stabileste sau se calculeaza ... (vezi toată discuția)