avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Mi-a fost respinsă contestația pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Mi-a fost respinsă contestația pentru suspendare ...

Buna ziua,

Mi-a fost respinsă contestația pentru suspendare permis și eu nu am ridicat niciodată permisul pe durata contestației
Mi-a venit hotărârea acasă și nu știu cum sa procedez mai departe
Din câte am citit pe net trebuie sa la duc cu ea sa predau permisul dar eu ne având permis ce ar trebuii sa predau?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:13, 24 Mai 2023
Nimic. Păcat că ați stat atât timp fără permis, el nu a fost încă suspendat.

latka a scris:

Nimic. Păcat că ați stat atât timp fără permis, el nu a fost încă suspendat.

Pai și dacă hotărârea a fost data pe 30 Martie a început termenul de atunci?

Și am înțeles ca trebuie sa ma duc la judecătorie sa legalizez hotărârea ca definitiva
Nu trebuie sa legalizati nici o hotarire, suspendarea incepe de drept cind expira termenul de apel, permisul e deja la ei. Politia este parte in proces si trebuie sa urmareasca mersul sau.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Mai 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut contestație și nu am ridicat permisul in termene de 15 zile Adrrianm112a Adrrianm112a Buna ziua ! Am o problema și nu știu ce ar trebui făcut . Mi-a fost reținut permisul pentru 3 luni de zile depășind limita de viteza , am făcut ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat. asa ceva?! florinptr florinptr Buna ziua, Mi s-a suspendat permisul pe 14.08.2022 pe 3 luni (contraventie alcool 0.08 in aerul expirat) am facut contestatie in termenul de 15 zile si am ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Aliahdar Aliahdar Buna ziua, In luna noiembrie 2018 mia fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile.Am mers la judecatoria,am depus contestatie si am ... (vezi toată discuția)