avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, soțul cu permis obținut în România și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, soțul cu permis obținut în România și preschimbat ...

Bună ziua, soțul cu permis obținut în România și preschimbat în Spania are un accident I se anulează permisul pt un an zile ,trece perioada și vrea sa redobandeasca permisul și în România I se spune ca nu poate sa dea examen pt redobândire ci trebuie sa meargă în Spania(între timp permisul a expirat )politia spune ca a trimis permisul în Spania și treb sa meargă acolo.

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in spania mariannedelcu mariannedelcu sal,detin permis de conducere spaniol,mi-a fost suspendat dreptu de a conduce pe 6 luni!!!!!!!!!sunt sofer de tir,am lucrat pana in 2012,februarie,la firma ... (vezi toată discuția)
Permis spaniol anulat cipr cipr Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu gasesc nici un raspuns .tin sa mentionez ca aveam permis spaniol .Am fost oprit in trafic avand o alcolemie de 0.73 ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in ro. redobandit in uk. am dreptul de a conduce in ro cu acest permis? Vali9090 Vali9090 In urma unui accident rutier am avut permisul de conducere anulat in Romania. Ulterior am redobandit permisul de conducere prin examen in UK. Am dreptul de a ... (vezi toată discuția)