avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat in Ro. Redobandit in UK. Am dreptul de a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat in Ro. Redobandit in UK. Am dreptul de a conduce in Ro cu acest permis?

In urma unui accident rutier am avut permisul de conducere anulat in Romania. Ulterior am redobandit permisul de conducere prin examen in UK. Am dreptul de a conduce in Romania cu acest permis de conducere?
Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
Vali9090, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vali9090 , utilizator 11:55, 24 Decembrie 2024
Buna ziua

Depinde de situatie.

Daca inca este valabila perioada de interdictie de a conduce un autovehicul pe drumurile publice in Romania, atunci nu puteti.

Daca in Romania ati putea da din nou examen pentru redobandirea permisului atunci da, puteti conduce cu cel de UK.
Multumesc. Din ce stiu nu a fost o perioada de anulare a permisului ci a fost doar anulat. Povestea este putin mai lunga. In urma accidentului am circulata cu acea dovada. Dovada a expirat de exemplu pe 23-12 iar eu am fost oprit de politie la cateva ore practic dupa ce aceasta a expirat.
Dosarul pt accident s.a inchis cu mine fiind nevinovat, permisul mi.a fost anulat pt faptul ca am condus practic fara permis de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere pe drumul public cu numere expirate Catalin neagu Catalin neagu 1 am avut un accident soldat fără victime , o simplă ciocneala , mi.a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 zile . Dându-mi o dovadă de ... (vezi toată discuția)
Daca permisul mi-a fost anulat in romania, dar intre timp eu l-am schimbat cu permis de uk pot sa mai conduc in uk? andrew14 andrew14 in urma unui accident pe care l-am avut acum 3 ani in rom.a urmat un proces si mi-a fost anulat permisul de conducere.precizez ca nu mi-a fost suspendat nici ... (vezi toată discuția)
Permis anulat - emitere permis in alt stat batzik batzik Am si eu o intrebare al carei raspuns nu l-am gasit in legislatie. Imi este anulat permisul pt alcool, dar mai am un permis emis de alta tara. In cat timp de ... (vezi toată discuția)