avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere pe drumul public cu numere expirate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere pe drumul public cu numere expirate

1 am avut un accident soldat fără victime , o simplă ciocneala , mi.a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 zile . Dându-mi o dovadă de 15 zile , pana aici u a fost nimic ,am condus cu dovada o mașină cu numere roșii expirate . , mi s-a întocmit un dosar penal. După o lună de zile în care nu m-a sunat nimeni îmi vine i scrisoare acasă în care scrie :va facem ca pentru încălcarea la data de 25.09.17 a prevederilor art.344. Alin1 cod penal începând cu data de 01.10.17nu mai aveți dreptul de a conduce autovehicul pe drumul public cu excepția cazului în care v-a fost prelungit acest drept conf. Prevederilor art111 alin.6 din oug nr.195.2002rep. În cazul în care în această perioadă sunteți depistat conducând autovehicul pe drumurile publice fără a avea acest drept în conformitate cu prevederile art ,335alin.2, cod penal fapta dumneavoastră constituie infracțiune contra siguranței circulației.... eu nu înțeleg aceasta scrisoare , pana la urma ce înseamnă şi ce trebuie sa fac.
Cel mai recent răspuns: Catalin neagu , utilizator 16:01, 1 Noiembrie 2017
Inseamna ca nu mai trebuie sa conduceti pana la finalizare cercetarilor.
Acum am fost la politie şi mi.a spus acest lucru , oare mi.l va anula ?
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2017
Catalin neagu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis alexa_25 alexa_25 Buna ziua, as avea nevoie urgenta de un raspuns.In aprilie 2016 mi-a fost suspendat permisul de conducere.Am facut o plangere in instanta in care am atacat si ... (vezi toată discuția)
Dosar penal si retinerea permisului de conducere,se poate conduce in alta tara ?? Eugg Eugg Am fost prins cu un tractor agricol si o remorca agricola fara numar de inregistrare pe remorca si m.i sa intocmit dosar penal si suspendarea permisului! Am ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul cu numere expirate Alina.pavel Alina.pavel am avut un accident soldat fără victime ,nefiind vinovata , mi.a fost reținut permisul de conducere Dându-mi o dovadă de 15 zile , precizez ca masina nu ... (vezi toată discuția)