avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Am o problema cu vecinii de pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Am o problema cu vecinii de pe pariere(romi).In urma ...

Bună ziua.
Am o problema cu vecinii de pe pariere(romi).In urma unor discuții s-au revoltat foarte tare și m-au făcut în toate felurile,ba au mai venit și la ușă să-mi demonstreze că eu sânt rea și altele,ei fiind chiriași ai primăriei iar din când în când sânt vizitați și de mascați,ce pot face data viitoare când îmi mai aduce injurii foarte urâte,exista ceva legal pentru ai face să stea în bancă lor sau santem obligați să-i suportam comportamentul.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:24, 25 Mai 2023
Sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va scrie o mamica disperata de vecinii chiriasi. ... heta heta Buna seara. Va scrie o mamica disperata de vecinii chiriasi. Ajutati-ma va rog, ce pot face? Toata ziua este o liniste deplina, iar la ora 23:30-24 incepe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o rugaminte.nu stim ce sa facem cu un vecin care ... j.c.m j.c.m Buna ziua, am o rugaminte. Nu stim ce sa facem cu un vecin care depoziteaza pe casa scarii (langa usa lui si nu numai) gunoiul din casa.Ieri vecina care ... (vezi toată discuția)
Vecinul a fortat manerul si a lovit cu picioarele usa de la intrare in apartamentul meu, dupa ce m-a amenintat ca intra peste mine in casa adrian_adri adrian_adri Buna ziua. Am rugamintea sa ma indrumati in legatura cu ce demersuri as putea face pentru a avea liniste si siguranta, deoarece lucrurile au escaladat mult de ... (vezi toată discuția)