avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua , as putea afla care este (sunt) ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua , as putea afla care este (sunt) paragraful(ele) din ...

Buna ziua , as putea afla care este (sunt) paragraful(ele) din legislatia Romaneasca care ne obliga sa predam buletinul in momentul stabilirii adresei principale in afara granitelor? (tinand cont ca pasaportul este un titlu de calatorie si nu act de identitate) Multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: CRISSTINEL1 , utilizator 13:25, 29 Mai 2023
Pasaportul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate este act de identitate și de domiciliu pentru cetățenii cu acest statut, nu doar document de calatorie. Nu pot exista în același timp două documente care sa aibă înscrise domicilii diferite - în pașaport domiciliul din străinătate, iar în cartea de identitate domiciliul din țară. Pentru art. din lege verificați pe site-ul celor de la pașapoarte, ar trebui să aibă scris acolo .
Buna ziua,
Multumiri pentru timpul acordat ,
cordial Cristinel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu in romania? cristinamariav cristinamariav Am carte de identitate romana si pasaport romanesc. Locuiesc in strainatate de mai bine de 8 ani (in tara ajungand numai in concediu - maxim 3 saptamani pe ... (vezi toată discuția)
Acte mogecri mogecri As dori sa intreb , in cazul in care ma intorc in tara cu un titlu de calatorie, unde trebuie sa ma prezint si ce trebuie sa fac pentru am -mi face documentele ... (vezi toată discuția)
Statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate ContSters29260 ContSters29260 Pentru ca nu stiu unde sa pun intrebarea asta, o pun aici: cum ma descurc in Romania cu statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate? Ma pot ... (vezi toată discuția)