avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am și eu o întrebare, am un magazin mixt legat de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am și eu o întrebare, am un magazin mixt legat de locuință ...

Bună ziua.Am și eu o întrebare,am un magazin mixt,legat de locuință mea personala un ușa de întrare și ieșire în magazin..Magazinul are o ușă comuna cu o camera din loc personala.De câte ori vine politia vamala în control,îmi spune ca nu e legal cu aceasta ușa.Usa o folosesc rar ca acces în mag. a mea sau a gestionarea din mag..Rog lamuriti -ma cum e corect.Pe ușa am pus un afiș cu inscripția SPATIU PRIVAT.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:14, 25 Mai 2023
Incercati sa redactati topicul in forma inteligibila
Nu se intelege
un ușa de întrare și ieșire în magazin
.
o camera din loc personala
,s
au a gestionarea din mag


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua .revin cu întrebarea,pusa ieri,cu precizări.magazinul ... gheniga gheniga Bună ziua .Revin cu întrebarea,pusa ieri,cu precizări.Magazinul meu este legat de locuință mea personala,are o ușă, cale de acces ptr cumpărători,iar ... (vezi toată discuția)
Am instalat o cameră de supraveghere în interiorul locuinței mamei mele și acum are probleme, din acest motiv, cu o vecină. e nevoie de acceptul ei pentru a folosi camera înăuntru? zemike zemike Mama mea sta intr-un imobil care este impartita in 2 locuinte separate. parter si etaj. Mama sta la etaj. Din motive de securitate am instalat o camera in ... (vezi toată discuția)
Reclame in usa acces apartament EugeniaG EugeniaG Buna ziua Ne confruntam cu urmatoarea problema: o multime de furnizori, firme, isi fac reclama atarnand in clantele usilor, ori bagand in deschizatura usii, ... (vezi toată discuția)