avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua .Revin cu întrebarea,pusa ieri,cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua .Revin cu întrebarea,pusa ieri,cu precizări.Magazinul ...

Bună ziua .Revin cu întrebarea,pusa ieri,cu precizări.Magazinul meu este legat de locuință mea personala,are o ușă, cale de acces ptr cumpărători,iar în spatele mesei(tejghea),mai am o ușă care duce lntr-o camera a locuinței mele.Aceasta ușă,o folosesc foarte rar,eu și gestionara de la magazin.cand a venit în control politia vamala,mi-a zis ca nu este legal,sa am aceasta ușă comuna cu loc . mea.Dumneavoastra ce părere aveți?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:06, 25 Mai 2023
Politia are dreptate, dar trebuia sa va precizeze articolul de lege care interzice. Motivele invocate pot fi posibilitatea de a ascunde marfa de la controlul vamal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

am și eu o întrebare, am un magazin mixt legat de locuință ... gheniga gheniga Bună ziua.Am și eu o întrebare,am un magazin mixt,legat de locuință mea personala un ușa de întrare și ieșire în magazin..Magazinul are o ușă ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video, vecinul supravegheaza proprietatea mea. OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Domnilor, am nevoie de ajutor. Stau la casa, iar vecinul de vis-a-vis de locuinta mea si-a montat o camera de supraveghere in curte, la inaltime, pentru a ... (vezi toată discuția)
Am instalat o cameră de supraveghere în interiorul locuinței mamei mele și acum are probleme, din acest motiv, cu o vecină. e nevoie de acceptul ei pentru a folosi camera înăuntru? zemike zemike Mama mea sta intr-un imobil care este impartita in 2 locuinte separate. parter si etaj. Mama sta la etaj. Din motive de securitate am instalat o camera in ... (vezi toată discuția)