avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am achiziționat o mașină recent. Am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am achiziționat o mașină recent. Am făcut un ...

Bună ziua. Am achiziționat o mașină recent. Am făcut un contratract de vânzare cumpărare parafat de cei de la primăria celui de unde am cumpărat. Când am încercat să o înmatriculez(printr o firma specializata) am fost anunțat că cei de la polititie îmi refuză înmatricularea pentru ca aurovehicolul era pus sub sechestru. Ce pot face în acest caz?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:02, 26 Mai 2023
Nu vă rămâne decât să dați în judecată functionarul care v-a certificat că tranzactia poate avea loc din punct de vedera fiscal (sau politistul care spune ca nu) la instantele de contencios administrativ și să cereți despăgubiri. Angajati un avocat.
Vanzatorul va prezentat certificat fiscal?
certificatul fiscal declara ca nu ai datorii la DTIL sau ANAF. sechestrul poate fi inregistrat la RNPM. cine a pus sechestru?
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sub sechestru 0v11 0v11 Buna ziua! Am cumparat o masina pe care nu o pot inmatricula deoarece este sub sechestru in dosarul nr. 28535/281/2013 inregistrat la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Sechestru niculescu1973 niculescu1973 daca am cumparat un auto in 2017 si am aflat ca are sechestru pus pe 28 11 2015 .....firma a vandut masina pe 20 03 2015 unei alte persoane iar acea persoana a ... (vezi toată discuția)
Sechestru asupra bunului mobil alexandru_B alexandru_B Buna ziua! Vin cu o serie de intrebari la o problema cu care ma confrunt de ceva timp. Am fost casatorit cu o persoana timp de 1 luna dupa care am ... (vezi toată discuția)