avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru

daca am cumparat un auto in 2017 si am aflat ca are sechestru pus pe 28 11 2015 .....firma a vandut masina pe 20 03 2015 unei alte persoane iar acea persoana a vanduto alteia care mia vanduto mie .e normal ca executor sa pui sechestru la 8 luni dupa vanzare?doar ca sa iti faci treaba?

Cel mai recent răspuns: niculescu1973 , utilizator 15:34, 24 Ianuarie 2018
Executorul a pus sechestru pe un bun aflat in proprietatea debitorului (vanzatorului autoturismului), asa cum rezulta din evidentele fiscale.
Este normal ca, in calitate de cumparator, la achizitionarea unui autoturism, sa se realizeze deindata inregistrarea fiscala si inmatricularea pe numele cumparatorului.
toti cumparatori pana la mine au avut fiscal deci inregistrata pe numele lor inclusiv eu am inregistrato fiscal
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
niculescu1973, utilizator
Inseamna ca, sechestrul s-a dispus pentru un bun care nu se mai afla in patrimoniul debitorului,
si ce pot face ca executorul sa ridice sechestru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in anul 2022 am cumparat un audi a 8 cu acte valabile ... Fane_sinaia@yahoo.com Fane_sinaia@yahoo.com Buna ziua, IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as vea sa intreb .daca odata cumparata masina de la ... loicimarco loicimarco buna ziua.as vea sa intreb .daca odata cumparata masina de la sechestru.sa mai gasesti inca un sechestu pe aceeasi masina/.adica doua sechestre ,de diferiti ... (vezi toată discuția)