Bună ziua,
Am depus documentele pentru actualizarea datelor la BCR în vederea schimbării imputernicitilor pe contul unei asociații a părinților dintr-o școală gimnaziala.
Am depus decizia instantei, procesul verbal cu alegerea noii conduceri, precum și actul constitutiv nou eliberat de avocat în care sunt menționați noii membri ai conducerii.
În decizia instantei nu apare în clar numele președintelui , iar cei de la BCR ma trimit acum sa le aduc un certificat de grefa de la sectorul 1 în care sa apară numele meu în clar...
Sincer, mi se pare o solicitare absurda, având în vedere ca din celelalte documente reiese clar acest lucru și probabil ei pot verifica la instanta sau unde se pot verifica aceste asociații cine este președinte și dacă eu sunt sau nu...
Nu am idee unde sa ma adresez, si cu ce documente, având în vedere ca avocata noastră s-a pensionat..
Ma puteți ajuta, va rog, cu ce timbre, unde se plătesc, ce formulare, etc?
Dosarul de modificare a fost soluționat de instanta sector 1.
Mulțumesc.
Nu este topic care sa poata fi analizat si emite raspuns in temeiul legislatiei care guverneaza asociatiile de proprietari dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau modeatorii sa mute topicul in sectiunea specializata