avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut,am nevoie de ajutor,am comandat o pereche de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut,am nevoie de ajutor,am comandat o pereche de papuci de ...

Salut,am nevoie de ajutor,am comandat o pereche de papuci de pe olx pe care am dat 850 de lei,i-am primit prin curier si am platit cu transfer bancar,am datele vanzatorului,am realizat cam la 2 zile dupa ca papucii sunt fake,insa vanzatorul nu a spus niciunde ca acestia ar fi originali,as putea sa depun plangere impotriva acestuia?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:01, 26 Mai 2023

Casi9443 a scris:

,insa vanzatorul nu a spus niciunde ca acestia ar fi originali,

Daca in reclama vanzatorul nu a spus ca produsul este original,si dv ati acceptat sa achizitionati bunul ,inseamna ca ati acceptat produsul din reclama care nu este original
Daca existau diferente intre reclama si produsul achizitionat puteati sesiza oficial protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am comandat o pereche de adidași de pe olx pentru care am plătit 1100 de lei, dar sunt fake. pot face plângere penală pentru înșelăciune? Dragos Ungureanu Dragos Ungureanu Acum 3 săptămâni am comandat o pereche de adidasii online de pe site ul olx in valoare de 1100 roni.Vanzatorul a garanta ca sunt autentici și ca mărimea ... (vezi toată discuția)
Inselaciune la colet prin fan courier qwerty1234124211222 qwerty1234124211222 buna ziua ,daca am dat comanda de un bun pe olx, s-a trimis prin Fan Courier , si produsul este defect, ce pot face? deja am platit bunul respectiv (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de inselacuine StefanNastase StefanNastase Va salut! Am si eu o problema destul de mare, in urma cu cateva zile am trimis un telefon ASUS Zenfone 2 la Constanta, trimis prin Cargus cu verificare la ... (vezi toată discuția)