Acum 3 săptămâni am comandat o pereche de adidasii online de pe site ul olx in valoare de 1100 roni.Vanzatorul a garanta ca sunt autentici și ca mărimea acestora este 42 2/3 .Cand adidasii au ajuns am observat ca aceștia sunt mărimea 42 și sunt și fake .Am contactat vânzătorul i am explicat situația și a fost de acord cu returul .Acesta după ce am pus coletul a refuzat sa mai accepte ,mi a dat block pe Instagram unde era Conversația si a trebuit sa plătesc transportul dublu .Din nefericire am pozele cu Conversația si cu anunțul .Consoderati ca ar fi bine sa depun o plângere penală pentru înșelăciune ?
La suma asta (aprox 230 euro) ati fi putut comanda din UE si cu tot cu transport ieseati mai ieftin. La peste 200 euro pret redus e numai incaltamintea de la case de moda (gen Dolce & Gabanna, nivel mult mai sus decat Adidas sau Nike, care scad pe la 50-70 euro).
draftacristi
Utilizator 1din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Cand cumperi de pe OLX nu trebuie sa ai pretentii...aici gasesti toate second-handurile posibile si ceea ce prisoseste cuiva. Nu trebuie sa ai pretentie sa cumperi marfa sigilata sau ceva nou-nout ( apartament sau casa noua ) de pe OLX. Daca nu ma crezi, ia legatura cu prieteni sau cunostinte care vand pe OLX si sa vezi despre ce este vorba...