avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA înființat cu adeverință de la facultate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA înființat cu adeverință de la facultate

Cunoașteți cazuri de PFA înființat cu adeverință de la facultate ? Studii in curs și experienta profesionala dovedita cu contracte de munca / colaborare .
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 15:22, 26 Mai 2023
Buna ziua,

Da, am înființat PFA-uri folosindu-mă de astfel de documente pentru dovedirea pregătirii profesionale.

Weekend plăcut!
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pentru web design GeorgeCH GeorgeCH Buna ziua, vreau sa imi infiintez un PFA pentru Web Design si doresc sa stiu ce cod Caen as putea folosi daca nu am o diploma care sa ateste pregatirea. La ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa ca traducator (fara autorizatie mj) Eileene Eileene Buna seara, Am urmatoarea problema: Am absolvit Facultatea de Limbi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 1998, dar fara examen de licenta. ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6201 (fara studii de specialitate) fortune12 fortune12 Ziua buna! Urmeaza sa imi infiintez un PFA. Sunt freelancer in web design, altfel spus realizez pagini web, in special partea grafica. La prima vedere si la ... (vezi toată discuția)