avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune bilaterala fara returnare bani in caz de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune bilaterala fara returnare bani in caz de intarziere plata ?

Vreau sa vand o proprietate, cumparatorul nu are toti banii

Se poate face act de promisiune bilaterala in rate unde daca cumparatorul rateaza una din platile lunare contractul sa devina nul, iar eu sa nu fiu nevoit sa-i inapoiez ce a platit pana in acel moment ?

De exemplu a platit 6 luni din 12 si rateaza o plata, pot sa fac acest act sa nu fiu nevoit sa returnez nici un ban ?
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
sofiatitan, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 17:40, 29 Mai 2023
Contactati birou notarial cu scopul inchierii de promisiune bilaterala de vanzare bun imobil ,document in care puteti impune clauze
Promitentul cumparator daca nu respecta clauzele contractual asumate isi asuma responsabilitatea consecintelor contractuale
am fost la un notar si mi-a zis ca nu se poate, decat sa piarda avansul si ca as fi obligat sa inapoiez ratele. nu stiu daca sa mai incerc si la alti notari sau nu
Căutați un cumpărător care are bani să cumpere,e mai simplu așa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare contract de vanzare-cumparare DrHOOK. DrHOOK. Buna seara, Am un prieten care vinde un apartament,a facut un antecontract de vanzare-cumparare cu un cumparator care a obtinut un credit ipotecar. In ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui apartament neintabulat razvan_george razvan_george Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie . Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila care tine loc de act de vanzare cumparare pentru un apartament ... (vezi toată discuția)
Reziliere promisiune bilaterala de vanzare-cumparare LiviuO LiviuO Buna ziua ,va rog un sfat in legatura cu un contract facut prin notar . Prietena mea a fost casatorita si a divortat prin notar .Ea si fostul sot au dorit sa ... (vezi toată discuția)