avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Strigate zilnice in fata balconului, ajutor, ce sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Strigate zilnice in fata balconului, ajutor, ce sa fac? Este insuportabil!!!

Buna ziua,
ce se poate face in cazul inc are in fata balconului meu se afla o asociatie cu copii cu dizabilitati care atunci cand stau in curte intre orele 8-15, scot sunete si strigate extrem de deranjante, deci 3-4 ore pe zi ii aud zilnic de cativa ani si este absolut insuportabil si nu pot sa lucrez sau sa convietuiesc in propria casa si mai ales nu pot sta deloc in balcon.
Va rog sa ma ajutati, ce se poate face in acest caz?
Administratia blocului nu vrea sa se implice, spune sa-mi pun dopuri in urechi si nici nu ma pot muta de acolo.
Multumesc,
Mihaela
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 06:07, 27 Mai 2023
Este problema delicata avand in vedere statutull copiilor
Incercati discutie cu reprezentantii asociatiei
Mai sunt si alte variante pentru solutionare dar...trebuie sa aveti in vedere si statutul copiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie vecin galagios IancuVali IancuVali Buna ziua, Am nevoie de sfaturi cu privire la pasii pe care ii pot urma pentru a reclama un vecin din cauza zgomotelor zilnice deranjante. De cateva ... (vezi toată discuția)
Vecinul de deasupra ma trezeste la ore inumane Roken Roken Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: In apartamentul de deasupra mea s-a mutat un chirias cu un program atipic, care se trezeste in fiecare ... (vezi toată discuția)
Vecin care tranteste usa tare de tot ContSters277537 ContSters277537 Buna seara, Am un vecin care are niste probleme de educatie si nu numai. Sta chiar langa mine si de fiecare data cand iese pe usa apartamentului lui ... (vezi toată discuția)