avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! La vârsta de 15 ani am furat. A venit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! La vârsta de 15 ani am furat. A venit politia și ...

Buna ziua!
La vârsta de 15 ani am furat. A venit politia și ne-a spus sa zicem tot ce am făcut in ziua respectiva.
Bunurile fiind achitate in timp ce scriau domnii polițiști.
După 2 săptămâni am fost chemate la secție pentru a da declarații. Am fost amendate cu câte 50 de lei.
Oare mai pot da la Academie?
Am cazierul " pătat "?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:47, 27 Mai 2023
Puteti merge sa scoate cazier si vedeti acolo ce scrie, dar cu siguranta nu apare nimic daca doar ati fost amendat.
Daca a fost achitat c/v bunuri nu exista prejudiciu
In acest caz nu se mai complica politia sa intocmeasca dosar
Daca nu aveti alte fapte care sa fie consemnate in cazierul dv judiciar puteti intocmi dosar pentru academie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! la vârsta de 15 ani am furat. a venit politia și ... Jasmin188 Jasmin188 Buna ziua! La vârsta de 15 ani am furat. A venit politia și ne-a spus sa zicem tot ce am făcut in ziua respectiva. Bunurile fiind achitate in timp ce ... (vezi toată discuția)
Buna! la vârsta de 14 ani am furat dintr un supermarket. a venit ... Jasmin188 Jasmin188 Buna! La vârsta de 14ani am furat dintr un supermarket .A venit politia și ne-a spus sa zicem tot ce am făcut in ziua respectiva. Bunurile fiind achitate ... (vezi toată discuția)
Buna! la vârsta de 14 ani am furat dintr un supermarket. a venit ... Jasmin188 Jasmin188 Buna! La vârsta de 14ani am furat dintr un supermarket .A venit politia și ne-a spus sa zicem tot ce am făcut in ziua respectiva. Bunurile fiind achitate ... (vezi toată discuția)