avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! La vârsta de 15 ani am furat. A venit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! La vârsta de 15 ani am furat. A venit politia și ...

Buna ziua!
La vârsta de 15 ani am furat. A venit politia și ne-a spus sa zicem tot ce am făcut in ziua respectiva.
Bunurile fiind achitate in timp ce scriau domnii polițiști.
După 2 săptămâni am fost chemate la secție pentru a da declarații. Am fost amendate cu câte 50 de lei.
Oare mai pot candida la politie?
Am cazierul " pătat "?
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 09:11, 15 Septembrie 2024
Buna ziua,

Ati adresat exact aceeasi intrebare si anul trecut, si ati fost deja lamurita de catre doua colege.

Oricum pentru inscriere la concursuri in cadrul MAI, veti avea nevoie sa va scoateti cazierul judiciar. Asa ca, mergeti la sectii de politie care emit caziere judiciare, faceti o cerere si veti vedea exact care este situatia dumneavoastra.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! la vârsta de 15 ani am furat. a venit politia și ... Jasmin188 Jasmin188 Buna ziua! La vârsta de 15 ani am furat. A venit politia și ne-a spus sa zicem tot ce am făcut in ziua respectiva. Bunurile fiind achitate in timp ce ... (vezi toată discuția)
Heeeiii fapta aceasta s a întâmplat acum 2 ani și jumătate ... Jasmin188 Jasmin188 Heeeiii Fapta aceasta s a întâmplat acum 2 ani și jumătate La vârsta de 15 ani am furat. A venit politia si ne au luat la intrebari Bunurile fiind ... (vezi toată discuția)
Buna! la vârsta de 14 ani am furat dintr un supermarket. a venit ... Jasmin188 Jasmin188 Buna! La vârsta de 14ani am furat dintr un supermarket .A venit politia și ne-a spus sa zicem tot ce am făcut in ziua respectiva. Bunurile fiind achitate ... (vezi toată discuția)