avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am schimbat ondulin ul de pe acoperișul balconului cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am schimbat ondulin ul de pe acoperișul balconului cu tabla ...

Am schimbat ondulin ul de pe acoperișul balconului cu tabla și de la primărie am primit somație sa revin la ondulin ca asa este în proiect. Este corect și ce pot face?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:44, 28 Mai 2023
Prin interventia operata de dv fara parcurgerea procedurii legale ati schimbat aspectul partii comune a condominiului
Daca apreciati util ,si detineti motive temeinice aveti dreptul conferit de Legea Fundamentala de acces neingradit la justitie
Depinde cum ati facut modificarea:

Articolul 11
(1) Se pot executa fără autorizație de construire/desființare următoarele lucrări care nu modifică structura de rezistență și/sau aspectul arhitectural al construcțiilor, cu excepția cazurilor în care acestea se execută la categoriile de construcții prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. b):
a) reparații la împrejmuiri, atunci când nu se schimbă forma acestora și materialele din care sunt executate;
b) reparații la acoperișuri, învelitori sau terase, atunci când nu se schimbă forma acestora;
[ link extern ]
Materialul poate fi schimbat.

Daca sunteti in regula, le trimiteti raspuns, ca nu cunosc legea.

Championss a scris:

Am schimbat ondulin ul de pe acoperișul balconului cu tabla și de la primărie am primit somație sa revin la ondulin ca asa este în proiect. Este corect și ce pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie gard micutzza10 micutzza10 Buna seara! In cazul in care as vrea sa construiesc un gard(din tabla) pe proprietatea mea, intre mine si vecin am nevoie de autorizatie de constructie? Va ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis buzoiu cristina buzoiu cristina locuiesc in Brasov,Centrul vechi,si as dori sa imi repar acoperisul deoarece imi ploua in casa.Abia acum am facut rost de bani si cine sa il repare,dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!- autorizatie schimbare tigla Mirela7701 Mirela7701 Vreau sa înlocuiesc țigla cu tabla. Se cere autorizație? Cât costă? (vezi toată discuția)