avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vă rog să-mi spuneți dacă se poate face transfer ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vă rog să-mi spuneți dacă se poate face transfer în aceeași ...

Vă rog să-mi spuneți dacă se poate face transfer la cererea mea, în aceeași unitate școlară, de pe postul de informatician studii superioare pe postul de pedagog școlar studii medii ? Dacă da, care este legea și art. ?
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2023
FeliciaFlorica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 28 Mai 2023
Nu exista aceasta posibilitate .. transferul opereaza intre doi angajatori .. ce dortii dvs este o modificare a c.i.m. (functIe).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere studii superioare in cartea de munca Ina_2011 Ina_2011 Buna ziua! As vrea sa stiu, in cazul unui angajat cu carte de munca si functia de studii medii, exista posibilitatea ca inscrierea studiilor superioare in ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual. bună ziua. sunt kinetoterapeut ... Mihai Daraban Mihai Daraban Transfer personal contractual. Bună ziua. Sunt kinetoterapeut cu studii superioare și doresc să mă transfer pe postul de asistent social tot cu studii ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii elenae elenae Buna ziua, in anul 1997 am fost angajata in invatamat ca laborant, in anul 2003 am facut un curs de analist programator ajutor si scoala a facut solicitare la ... (vezi toată discuția)