avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! Succesiune. Părinții mei au decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! Succesiune. Părinții mei au decedat ultimul acum 5 ani . ...

Bună seara ! Părinții mei au decedat ultimul acum 5 ani . Am fost trei frați, unul a decedat acum 4 ani ,care locuia in casa părintească ,după care am dorit sa dezbatem moștenirea la notariat,însă celălalt frate a spus ca nu este de acord .În prezent a decedat și al doilea frate. Ambii frați au copii .
Pot merge la notariat sa fac succesiunea singură sau trebuie să fie prezenți și copii fraților ?
Cum procedez dacă unul dintre copiii fraților nu vrea să se prezinte la noriat?
Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:21, 28 Mai 2023
Da, trebuie sa fiți prezenți cu toții. Și dvs și nepoții.
Dacă cel puțin unul nu este de acord, succesiunea nu se va pute dezbate decât în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire de la bunici ma_ria ma_ria Buna seara, bunicii au murit, unul in 1992, celalalt in 2000 si nu s-a dezbatut mostenirea din varii motive. In prezent mai traiesc doi dintre cei 6 frati, ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa scaderea termenului legale. baracescumihai baracescumihai Locuiesc in casa bunicilor care au decedat de mult .S-a facut succesiunea dupa decesul bunicului ,in urma careia au ramas mostenitori bunica ,tatal meu si inca ... (vezi toată discuția)
Moștenire Rzsolt Rzsolt Bună ziua. Intrebarea este pentru părinții mei. Părinții mei locuiesc de 25 de ani la casa părintească. Fratii tatălui acum vor să ceară partea lor. ... (vezi toată discuția)