Soțul meu fiind șofer a avut un accident cu mașina în Franța în 2016. Sau înțeles amiabil dând celuilalt asigurarea. Astăzi după 7 ani patronul la dat în judecată că asigurarea tirului nu era valabilă în Franța asigurarea fiind făcută în România și că cei de la Barr le au cerut 700 de euro despăgubiri. Mai pot cere acum banii după 7 ani. E vina soțului că nu aveau asigurarea legală
daca BAAR a cerut banii acum 3 luni, de ex., recuperarea e in termen. sotul dvs nu e vinovat ca firma n-a platit asigurarea, e vinovat ca a condus un autovehicul fara asigurare valabila. daca n-ar fi facut amiabila, politia i-ar fi dat amenda si i-ar fi tras masina pe dreapta imediat
Soțul meu avea contract pe Romania cu detașare pe Franța. Mașinile erau înmatriculate pe Romania și aveau asigurare . Însă pe Romania nefiind recunoscută pe Franța . La amiabila sotu ia dat celuilalt asigurarea dar sa dovedit că nu era valabilă pe Franța
Termenul general de prescripție este de 3 ani. Consultați un avocat poate e o excepție. Cât despre mașinile asigurate doar pe România și trimise în Franța, povestea e cusută cu ață albă
Folosire rca fals
razvansax
Am fost implicat intr-un accident rutier, in care, masina mea, aflata in parcare, a fost lovita in urma coliziunii a doua masini. Am primit de la Politie PV-ul ... (vezi toată discuția)