avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, este obligatoriu sa afisam la avizierul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, este obligatoriu sa afisam la avizierul asociatiei ...

Buna ziua, este obligatoriu sa afisam la avizierul asociatiei raportul cenzorului la 31.12..?
Raportul cenzorului sau descarcarea de gestiune a exercitiului financiar precedent se prezinta si se supune discutiei in cadrul adunarii generale a membrilor proprietari care se convoaca conform disp L nr 196/2018 de regula in primul trimestru al anului

buna ziua,
Am avut Adunare generala, s-a citit raportul cenzorului, in urma hotararilor aprobate s-a scris procsul verbal, care s-a afisat la avizier in termen. Un proprietar care a participat la sedinta, doreste sa afisam la avizier si raportul cenzorului ,,isi face dosar personal" cu tot ce afisam la avizier. Mutumesc pentru amabilitate.
Nu e prevazut asa ceva în legea 196/2018, dacă dorește poate adresa președintelui de asociatie o cerere pentru o copie după document. Costul copierii e suportat de petent, conform art.28.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Mai 2023
latka, utilizator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ședință adunare generală re_convocată bună ziua am o întrebare ... ZDantes ZDantes Ședință Adunare Generală re/convocată Bună ziua Am o întrebare cu privire la legea 196/2018, mai precis cu privire la convocarea, respectiv ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva ... Theoleo2009 Theoleo2009 Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva vreme. Contul a fost inchis si nu se poate deschide altul decât daca administratorul este ... (vezi toată discuția)
Obligatii asociatie poprietari ADNgraphic ADNgraphic 1. Este obligata prin lege administratia blocului sa afiseze informatiile privind blocul (cand se tine adunarea generala) la avizier sau se pot transmite ... (vezi toată discuția)