avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca lucrezi de sarbatoare legala esti pontat ca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca lucrezi de sarbatoare legala esti pontat ca si ore? Mentionez ...

Daca lucrezi de sarbatoare legala esti pontat ca si ore? Mentionez ca am si un liber .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 29 Mai 2023
Daca lucrat in zi de sarbatoare legala sunteti pontat ca numar de ore ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti cu cate zile libere se recompenseaza o zi lucrata de sambata, duminica sau sarbatoare legala?sau mai bine zis, 8 ore inseamna ... (vezi toată discuția)
Lucrul in zile de repaus saptamanal si sarbatori legale ContSters431711 ContSters431711 Buna ziua, In saptamana 29.05.2017 – 04.06.2017 am lucrat consecutive 7 zile. Compania pentru care lucrez nu plateste ore suplimentare, acestea fiind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cum se plătesc zilele de concediu medical, din weekend, ... Posh.go Posh.go Bună ziua! Cum se plătesc zilele de concediu medical, din weekend, sau zile de sărbătoare legală, datorat infectării cu Sars- cov2, atunci când ... (vezi toată discuția)