avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna seara!Iimi poate spune cineva de cand se percep ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna seara!Iimi poate spune cineva de cand se percep dobanzile ...

Buna seara!Iimi poate spune cineva de cand se percep dobanzile pentru restituirea taxei auto?
Cel mai recent răspuns: Cyp77 , utilizator 20:59, 29 Mai 2023
Dobânzile de întârziere pentru restituirea taxei auto se calculează de la momentul perceperii taxelor și până la momentul restituirii lor. Cuantumul acestora, conform Codului de procedură fiscală, este de 0,02% din suma care trebuie restituită, pentru fiecare zi de întârziere.
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2023
Cabinet de Avocat, Avocat

Avocat Samuel MICULA a scris:

Dobânzile de întârziere pentru restituirea taxei auto se calculează de la momentul perceperii taxelor și până la momentul restituirii lor. Cuantumul acestora, conform Codului de procedură fiscală, este de 0,02% din suma care trebuie restituită, pentru fiecare zi de întârziere.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxă auto Pataadriana Pataadriana Dacă deja am depus actele pentru restituirea taxei auto și nu am știut și nu am specificat nimic de dobîndă ar trebui să revin să mai depun o cerere ... (vezi toată discuția)
Recuperare dobanda taxa auto mld1976 mld1976 am recuperat taxa de prima inmatriculare pe care am platit-o in iulie 2008 in februarie 2012, in momentul restituiri mi-a fost platita valoare taxei ... (vezi toată discuția)
Dobândă abuziva oug 52/2017 Catalin2906 Catalin2906 As dori sa adresez o întrebare unui avocat cu experiență în fiscalitate. Conform OUG 52/2917, restituirea taxei auto este însoțită de dobândă ... (vezi toată discuția)