avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In spatele unui bloc, pe o alee infundata au fost ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In spatele unui bloc, pe o alee infundata au fost desfintate ...

In spatele unui bloc, pe o alee infundata au fost desfintate garaje construite ilegal, iar spatiul a fost amenajat, asfaltat si marcate locuri de parcare numerotate. Nu stiu, dar cred ca lucrarea a fost facuta de primaria sectorului 2 sau ADP.
Unde pot afla daca zona si locurile de parcare sint proprietatea locatarilor sau este spatiu public.
Pe locurile de parcare nu apare nicaieri vreo placuta cu numarul autorizatiei.
Cel mai recent răspuns: TeoMateo , utilizator 10:02, 30 Mai 2023
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun,de regula apartin domeniului public
Daca autoritatile au dispus dezafectarea garajelor ilegale si a edificat spatii special amenajate si marcate este evident implicarea autoritatilor primarie+politie
In cadrul fiecarei primarii exista serviciu specializat care se ocupa de evidenta si alocarea locurilor de parcare de resedinta,la care va puteti interesa de modalitatea de acordare loc de parcare
Succes !
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuri de parcare fotbalistul fotbalistul Astazi am avut cateva neplaceri. 1. As vrea sa stiu si eu daca asociatia de proprietari este implicata in vreun fel in obtinerea locurilor de parcare din ... (vezi toată discuția)
Reamenajarea zonei din spatele blocului - parcare - spatiu verde robertof robertof Buna ziua, As dori cateva sfaturi pentru inaintarea unei sesizari in vederea reamenajarii spatiului din spatele blocului unde locuiesc, intr-o zona curata, ... (vezi toată discuția)
Obligatia administratorului privind locurile de parcare mir2006 mir2006 Locuiesc in sect. 5 de trei ani si am facut cerere la ADP pt. atribuirea unui loc de parcare, in spatiul aferent blocului. Momentan, parchez, de regula (cand ... (vezi toată discuția)