avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere acordate ...

Buna ziua.am o intrebare referitoare la zilele libere acordate de guvern cele ca punți.adicac24 ian.2 iunie si 14august.aceste zile se recuperează??? Poate angajatorul sa ma oblige sa iau concediu de odihna???cu respect adrian
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 31 Mai 2023
HG se refera la sectorul bugetar nu la privat ...Pentru recuperarea zilelor de muncă stabilite ca zile libere , instituțiile și autoritățile publice își vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 28 februarie, 30 iunie, respectiv 31 august 2023, potrivit planificărilor stabilite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am și eu o situație la locul de munca: pentru că ... Ioooo Ioooo Bună ziua. Am și eu o situație la locul de munca: pentru că Sf Maria pica marți, și este zi libera de la stat, angajatorul a propus sa faca punte și să ... (vezi toată discuția)
Recuperare liber acordat prin h.g. tatiamea tatiamea CUM RECUPEREAZA ZIUA DATA LIBERA PRIN H.G. ANGAJATUL CARE PLEAC IN CONCEDIU DUPA DATA LIBERULUI, EXACT PERIOADA IN CARE SE RECUPEREAZA. (vezi toată discuția)
Zile libere pentru bugetari si modul de recuperare Cornel  Vasile Cornel Vasile Hotararea Guvernului nr. 965/2013 pentru stabilirea zilelor de 27 si 31 decembrie 2013 si 3 ianuarie 2014 ca zile libere, publicata in Monitorul Oficial, ... (vezi toată discuția)